tisdag 11 november 2008

Trösthandling och förkylning

Jag förstår när jag surfar runt på andras bloggar att jag inte är ensam om att ha drabbats av höstens förkylning. Jag låg hemma hela förra veckan och släppade mig till jobbet igår med hjälp av Alvedon och fulldos nässpray. Är idag helt slut. Känns som om jag skulle kunna sova en vecka till….Tycker det är orättvis jag borde ju bli frisk jag låg ju faktiskt hemma och vilade hela förra veckan. Men måste jobba.

Inte roligare att detta är andra omgången förkylning denna höst. Man och barn har dock klarat sig, utan det är bara jag som snorar och har ont i halsen. Har trösthandlat inredningsmagasin och ska bädda ner mig och tröstläsa. Maken håller dock fanan högt och pysslar och donar med vårt byggprojekt. Vet inte om finanskrisen gett honom energi (läs;det är lättare att få kontakt med hantverkare och leverantörer) eller om han faktiskt börjar se starten på bygget.

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja inte är det rättvist att man skall behöva dras med eländet två! gånger om.

Fast jag känner mig mycket bättre ikväll. Hoppas det har släppt och inte bara är en effekt av alvedonen i kroppen.

Krya på dig och trevlig läsning!

Kram Maria

Jessica sa...

Krya pa dig!

Christina o Robert sa...

Hej. Vilken fin blogg du har! Tackar för Grattis-hälsningen. Både jag och min sambo upptäckte ganska nyligen att vi blivit månadens blogg... Framöver gäller det att pussla med bloggandet då vi inte har beställt internet till huset än. =( Men vi är i alla fall överlyckliga att få komma på plats i helgen.