torsdag 27 november 2008

Offertstresshantering

Min man och jag har lite olika sätt att hantera stressen med offerter, referens kollande, frågor att följa upp. Jag tror att min mans sätt är lite mer rationellt, medans jag glatt pratar om offerter ena minuten för att i nästa minut säga ” du jag har tänkt på det där som du nämnde för ett halvår sedan om att lackera köksklockorna vita vore en bra ide. Eller jag tycker inte det finns några snygga funkisdörrrar, vad ska vi ha för dörrar? Sedan vill jag vända på dessa ämnen fram och tillbaka, medans min man helst inte vill tänka på någonting annat än det aktuella byggföretagets positiva och negativa sidor.

Apropå köksrenovering light har jag hittat Linda med bloggen livinglikelinda http://livinglikelinda.blogg.se/ som har (bland annat) en köksrenovering light som är ursnygg. Väl värt ett besök. Gå in på hennes blogg och klicka vidare till kök.

Nu ska jag kolla dörrar!

3 kommentarer:

Linda P sa...

Ååå man tackar för omnämnandet!

Trevlig adventshelg!

Taklyftet sa...

Tänkte bara ge ifrån mig ett livsteckan, har inte riktigt varit i form för att orka uppdatera bloggen den senaste tiden tyvärr.
Kul att se att det går sakta men säkert framåt och jag är sååå nyfiken på vilket företag ni kommer att välja.
Kram Jenny

Maria sa...

Haha, så är det och tur är väl det...på så sätt kompleterar man varandra i ett förhållande och det blir bättre koll på helheten om du förstår vad jag menar.

Låt männen bekymra sig åt det praktiska så att vi kvinnor kan ägna sig åt det estetiska;)

Kram Maria