onsdag 26 november 2008

Funkis

Bild lånad från Mias bloggFör alla som är lika funkisfrälsta som jag vill jag tipsa om ett blogginlägg från Mia med bloggen Mias värld http://theswedishgirl.blogspot.com/. En historisk överblick med många länkar som jag ska föla upp!


Blogginlägget hittar ni på


http://theswedishgirl.blogspot.com/2008/06/stil-funkis.html

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Hur gick det? Fick du reda på varför din mormors hus hade torn? Kram en nyfniken Petronella

Maria sa...

Jag vill åxå veta varför din mormor hade ett torn på sitt hus!

1.5 år, då är ni i startgroparna till resten av ert liv...nice;-)

Kramar Maria

Helena sa...

Halloj! Kopte den roda lampfoten, men i affaren hade dom nog 8 olika farger som var sa snygga. Turkosbla, gron, orange och gra bl.a.
Nu ska jag ga in och titta pa Mias blogg, det later valdigt intressant med lite funkishistorik. Jag alskar ocksa Sodra Angby, dar ar sa fint!
Blir det nagot kassett tak for er?
Kram Helena (www.twoswedishcottages.blogspot.com)

Vimsingen sa...

Haha, jag har inte fått tag i mormor som börjar närma sig nittio. Klar i huvudet men hör dåligt. Det är ett kul hus, också med tanke på att mormor har en bild på huset från 60-talet där ingången sitter på ett helt annat ställe (inte i tornet). Till en början bodde där två familjer på nedervåningen och två på ovanvåningen. Mormor bodde på nedervåningen med sina 11 syskon i två rum och kök....

Men jag återrapporterar när jag vet.

Helena: Jag far lätt fram med takideer just nu. Min man är så fokuserad på offerter så han kan inte ta in andra planer just nu.

Men jag tycker ideen är häftig (många av mina vänner tycker ideen är helt galen)

/Vimsingen