tisdag 27 januari 2009

Vakuum

Det känns som om vi befinner oss i ett vakuum eftersom vi väntar på de nya husritningarna. Arkitekten hade mycket att göra och han sa redan när vi träffade honom att han inte kommer att kunna börja arbeta med dem förrän nästa vecka. Efter att vi har fått ritningarna kan vi få en slutoffert och skicka in för kompletteringen av bygglovet.
Vi har dock bestämt att under februari ta ner våra träd och i mars dränera om grunden. Så lite på väg är vi…..

Vad gäller teglet ska vi försöka hitta ett hus med det blådämpade teglet. Tack Leena för ditt tips! Vad gäller begagnade tegelpannor har jag svårt att se hur jag ska få med maken på den iden, men detta beslut känns inte så akut. Så nu väntar vi och väntar…..

4 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Fru Vilma / Vimsingen!

Tusen tack för utmärkelsen. Den var verkligen gullig!!! Oj, nu är jag ju tvungen att tänka till och skicka vidare denna gulliga award. Det är svårt eftersom du nämner alla som jag också gillar...

Jag har varit dålig på att kommentera din blogg på sistone. Det beror endast på att jag kännt att jag inte kunnat hjälpa dig med dina super-svåra frågor om om- och tillbyggnad. Vårt hus var ju fixed och färdigt, så jag är inte rätt person att ge dig goda råd när det gäller detta. Men jag ser i alla fall fram emot att följa dig på vägen till drömhuset.

Kram

//Charlotta.
PS. Du får gärna ändra kommentarsdelen på din blogg så att vi som inte har Google-konto eller liknande får lättare att kommentera. ;-)

Jessica sa...

Du jag skulle garna vilja fraga dig ang Dermalogica. om det ar ok sa maila mig pa jessicaessa@yahoo.com

Jenny sa...

Hej!

Tack för utmärkelsen;) Det var ju helt klart min första.

Nu får jag se om jag kan tänka till och skicka den vidare.

Visst är det trist med vacuum. Man vill ju komma igång med det roliga!! Hoppas att vacuumet går över fort!

Malin sa...

Dränera är lite som att gå till tandläkaren, det måste göras men inte direkt en njutning...
Kram
/Malin