tisdag 20 januari 2009

Takkupor

Maken har kollat upp vad som gäller med takkupor, vår utbyggnad och indragningen på huset. Det ser ut som om det går att lösa på ett smidigt sätt.

ColonialEast föreslog att jag skulle ta bilder på huset så att det är lättare att föreställa sig hur det ser ut och ev. kommer att se ut efter tillbyggnaden. Ska ut och fota imorgon. Vi fortsätter att försöka rita skisser men jag tycker det är svårt. Jag är full av beundran för alla som ritar snygga bilder i PowerPoint och sketchup . Med lite tur kanske det blir en (enkel) ritning imorgon också.

4 kommentarer:

Malin sa...

Vilket fint hus på bilden, jag kommer inte heller till skott med mina skisser. Vi har världens bästa arkitekt men hon fyllde nyss 70 år, hur pigg som helst men lite för gammal för det här med att rita i datorn... Har inte ens försökt, skulle jag sätta sambon på det riskerar jag att själv få sköta barn och hushåll i flera veckor framåt så jag har inte föreslagit det... undrar vad det kostar att få hjälp? Man kanske skulle höra med Tosteberga, hon verkar ha egen låda...
/M

ColonialEast sa...

Ja ut och fota med er!

Jenny sa...

Oj vilket underbart hus... Dröm... Jag ser verkligen fram emot bilder på ert hus;)

Ika sa...

Gräv upp rosorna och plantera dem på säkert ställe under tiden. Finns inget bättre än äldre buskar som fått växa till sig lite. Man förlorar ju inget på att försöka?!