torsdag 15 januari 2009

Badrum och toalett

Försöker drömma mig bort från alla diskussioner om tak och väggar och fokusera på inredning. De här toaletterna gillar jag. Enkelt svart och vit. Tidlöst.
12 kommentarer:

Helena sa...

Jattesnyggt! Jag forsoker overtala min man att vi ska ha svart/vitt rutigt golv. Det var snyggt med det svarta kaklet som en liten list langs med vaggen tycker jag, i allt det vita pa vaggarna.
halsningar Helena

Jenny sa...

Det klassiska är alltid snyggt. Jag gillar det kvadratiska som går igen i klassisk design, det blir liksom aldrig omodernt, utan känns fräscht. Själv har jag tänkt ha vitt klassiskt 15*15 i mitt lilla badrum, men det var inte alls så självklart att hitta det perfekta vita, glansiga och vågiga kakelt som jag trodde att det skulle vara. Snopet... (tydligen omodernt?)

Vimsingen sa...

Jenny: Hittar du det perfekta kaklet så hojta till!
/Vimsingen

Maya å Freddan sa...

Väldigt fint! Jag gillar verkligen svart/vitt rutigt golv. Känns klassiskt utan att bli tråkigt.

Kul att följa ert taklyft! Vi var helt emot mansardtak förut men nu bygger vi ju ett hus med just sådant tak. Vi ville inte ha ett svamputseende på huset och har därför höjt takhöjden på nedervåningen och även dragit in gavelsprånget.

Mvh/Maya

Ika sa...

Roligt att se små badrum, oftast är det stora badrum idag men vi barar plats för små, enkelt och snyggt!

Malin sa...

Jag gillar också små badrum och svar/vitt, vi kanske kan bilda en klubb...
Hälsar
/Malin

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Halloj!
Oj, vad du har varit flitig medan jag har varit "off". Jag förstår verkligen din frustration. Själv var jag väldigt säker på vad jag ville ha för typ av inredning, men ju fler inredningsbloggar jag läser och ju längre bygget fortskrider, ju mer begriper jag att jag inte fattar. Man blir onekligen fullständigt förvirrad. men jag har bestämt mig för att blanda stilar, att göra huset till vårt, med allt vad det innebär utan att det blir allt för hysteriskt:-)

Tack för dina goda råd angående mitt raseriutbrott, tror att jag ska kolla upp det där med boxbollen. Haha!
Det där med inspelningarna har jag gjort i många år (jag är ju journalist), men sedan vi bytte till IP-telefoner funkar det inte. Antar att någon snart uppfinner ett inspelningssystem även till dem, men i nuläget har jag inte hittat någon teknik som passar.

Vi gjorde slut med Telia i fjol så i går var det vårt nya, lilla, bredbandsföretag jag var arg på. Och teknikern som finns på ett annat bolag (teliastyrt, tror jag eftersom de fortfarande äger koppartrådarna). Supporten var uppriktigt ledsen för att han hade råkat lämna fel nummer, det var snarare teknikern som var idioten. Supporten fick dessvärre en stor portion av vad det tröghuvudet skulle haft. Han har även ringt idag, supporten alltså, och det hade ALDRIG någon på Telia gjort.

Vi fick tillbaka ledningen vid lunch idag. HURRA!!

Helene sa...

Snyggt!
Jag gillar det "rena"
Inte för mycket krusiduller för mig.
Tror jag blivit Feng Shui skadad Yin och Yang, du vet.
Rensa i röran osv.

Ha det gott!/Helene

Lösvirkesbyggarna sa...

Visst är det fint med det enkla och klassiska! Ett badrum vill man ju inte behöva göra om efter fem år och sjutton modeväxlingar... ; )
Kram Anna

Nettan sa...

Håller med älskar svart/vitt..som du kanske sett på båda mina taletter!;-)
Det där rutiga golvet ä verkligen läckert!!
Kram Nettan

Maya å Freddan sa...

Hallå där!

Vi ska lägga ut bilder på det färdiga taket så fort vi hinner pläta lite snyggare bilder så kan ni få se.

Trevlig helg!

/maya

ColonialEast sa...

Supersnygg toalett! Ser att ni också håller på med trappan. Det har nog varit det svårast av allt för oss. Framförallt VART den ska sitta. Vart man än lägger den så blir det ju en kompromiss. Mindre kök eller färre sovrum? Höll nog på över ett halvår med det.
Hoppas ni får en härlig helg!
Kram, Petra