torsdag 22 januari 2009

Bilder på vårt hus, kortsida öster

Ursäkta ni som läser dessa meningar för tredje gången, men jag insåg att detta inlägg är det som syns först , fast det är det inlägg jag skriver sist. Så har du läst om min fyra inlägg hoppa över nästakommande meningar.

Jag kommer att lägga bilderna i fyra inlägg ett för baksidan, ett för framsidan och ett vardera för kortsidan.
Till detta har jag försökt att göra en skiss. Som tur är ska vi till vår arkitekt imorgon. Bild och form har aldrig varit mitt starka ämne och skisserna är absolut INTE skalenliga. Bilderna är till för att ni ska få ett hum om vad jag skriver om. Om gärna med förslag och idéer!
Skiss...


Den här sidan är lite problematisk. Dels har vi utbyggnaden, men det är löst genom att en takkupa läggs på denna. Det gör också att huset inte ser så brett ut. Dels ska vi ha in ett badrum på andra våningen (ska ligga högst upp till vänster i bilden) och då är det egentligen inte toppen med en franskbalkong där.


Alla idéer och förslag mottages! Jag ser fram emot att höra vad ni tycker!

Ska bli intressant att se vad arkitekten säger imorgon. Vi har inte träffat honom på ett år och då ritade han vårt funkis inspirerade hus.

4 kommentarer:

talludden sa...

Hej!
Vi bygger i Eksjö så det är inte jättelångt från Gränna!
Kom gärna på besök i sommar!

Maya å Freddan sa...

Hej! Vad spännande det ser ut! Jag tror det blir jättefint med mansardtak, speciellt med putsad fasad och takkupor. Ser fram emot att se vad arkitekten säger!
Mvh/Maya

Malin sa...

Det ser väldigt fint ut! Taffel_lisa är min syster.
Ha en skön kväll
/Malin

Sjabbig men chic sa...

hej, och tack för din kommentar hos mig. Det verkar jättespännande med ert stora projekt!

Kram Lisa