måndag 12 januari 2009

Touring

Helgen har vi ägnat att till att åka och hälsa på familjer som har genomför taklyft. Många frågor besvarade men många nya tillkomma. Har vi rätt sorts tak? Vad händer om vi ändrar taktyp? Tanken vi överväger nu är att ha ett masardtak. Funkisstilen på huset försvinner då men vi får ett stilrent putsat hus (där putsningen inte skulle bli ett problem, inga skarvar). Jag skulle stilmässigt utan problem både kunna klämma in min spegeldörrar och fiskbensparketten.
Tidigare har vi varit så negativa till denna typ av tak då vissa hus vi sätt har fått ett svamputseende. Men nu har vi sätt flera snygga exempel där det har blivit riktigt snygg.

Gud vad jobbigt det blev. Prisskinnade kan jag också säga är enorm. Alla tankar slutade igår med att vi låste oss ute och fick åka 3 mil till farmor för att hämta nycklarna. Så förvirrade är maken och jag just nu.

3 kommentarer:

Tjohalia sa...

Oj jag kan tänka mig att det inte är ett lätt beslut.

Svar: Du frågade om huset i mitt inlägg. Huset är byggd på 1960-talet, men famijen som bor där har byggt om sedan de flyttade in för några år sedan. Arkitekten är Mikkel Westfall.

Skickar med en länk till artikeln: http://bobedre.dk/bolig-indretning/byg-om-byg-nyt-byg-til/moderne-parceldrom

Kram Sandra

Familjen Eriksson sa...

Ja du, beslut är jobbiga!
Tillslut vill man bara lägga en kudde över huvudet och komma fram när allt är klart.

Kom ihåg att vi BP's gärna kommer med ett extra pepp när det behövs.

Kramis

Ika sa...

Ja det är inte lätt när man trott man har bestämt sig o sen så kommer nya idéer fram. Bättre att det tar liiite extra tid så att det blir helt rätt.