tisdag 13 januari 2009

Stilkaos

Stilkaos råder i mitt huvud. Maken är mer inne på hur ett ändrat tak påverkar byggets ekonomi, yta, trapp mm. Jag är mer inne på hur taket förändrar husets karaktär.

Funkis....

20-tal....
Maken försöker muntra upp mig med att påpeka att i den nya hustypen skulle min favorit ytterdörr och favorit innedörrar passa in.

Fiskbensparkett skulle passa lika bra i ett 20-tals inspirerat hus som i ett funkishus (inlägget om min parkettläggning kommer senare, just nu har jag annat att fokusera på).

Suck, tankarna bara virvlar omkring. I helgen ska vi åka runt och titta på takkupor. Jag kan snart sätta "titta på hus" som hobby på mitt CV.

3 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Verkar som du är inne i värsta planeringsfasen just nu, ha ha! Jag tror många känner igen sig faktiskt. Man måste helt enkelt älta, vela och ändra sig några gånger innan man bestämmer sig för alla detaljer.
Jag kan också sätta "titta på hus" på mitt CV. Det är väl en bra merit, eller hur ;-)

//Charlotta.

Mimsen sa...

Hej, jag svarade på din fråga i kommentaren på min blogg angående om det var svårt att ta ner fasadteglet. Men så kom jag på att jag ju kunde lägga in det hos dig också :)

Det var inte särskilt svårt, men tidskrävande och lite slitigt. En kofot och en hammare och sen satte vi igång. Sen är det ju lite bärlister och så som ska skruvas bort. Så det är ju ett antal timmars jobb. Det värsta var nog att det blev sååååå mycket att frakta bort. Vi fyllde två containrar till hälften med tegel och bruk.

Lycka till!!

Maria

Ika sa...

Hade tänkt åka förbi Byggcentrum i Göteborg för att titta på lite fönster och kök förhoppningsvis. Är lite fundersam över alla mått.

Kanske skall leta upp något om råde att åka och kolla i med för att se hur de har satt sina fönster.