fredag 20 mars 2009

Trapproblem igen


Vi har trapproblem igen. Eller jag vet inte. Maken pratade med trapptillverkaren som sa att det blir snäv med trappans placering, men det går att lösa om man gör trappan som ett L.
Jaha, sa jag vad innebär det? Sedan följde en lång förklaring som jag tro innebär att vi får några extra trappsteg på ovanvåningen och att trappans öppning flyttas en meter mot väggen, men det blir bra med utrymme ändå.!!???

Om ni har svårt att föreställa er vad det innebär kan jag lova er att ni är i gått sällskap. Jag fattar heller inte vad det innebär och antagligen kommer jag inte att fatta vad det innebär förrän vi står där på ovanvåningen och fysiskt kan se vad det innebär. Det är vid sådan här diskussioner jag önskar att vi byggde nytt. Då skulle placeringen av trappan inte vara ett problem.
Får fundera i helgen och se om jag kan begripa vad det innebär i praktiken.
Trevlig helg!

3 kommentarer:

Maria sa...

Jaadu, inte ska någonting vara lätt heller.

Tror på något sätt att när allt tillslut blir klart så kanske man uppskattar resultatet mer då man fått vända och vrida på precis allt innan.

Hoppas du får en fin helg trots dina trappfunderingar och att solen lyser på dig lika starkt som den lyser på mig just nu:)

Kram Maria

Ika sa...

Jag hoppas att jag har koll på trappen men vi kommer säkert få samma problem som er.
Kanske ni har en trapp firma som har ställt ut lite trappor som kan hjälpa er?

Malin sa...

Förhoppningsvis kan ni i allafall ta er upp till övre plan vilket ju är huvudsaken;-)
Trevlig helg
/Malin