fredag 27 mars 2009

Status uppdatering

Det har varit lite tyst på bloggen de senaste dagarna. Anledningen är att jag har varit på kurs de senaste dagarna och suttit i en föreläsningssal utan tillgång till datorn.

Här hemma har det hänt följande:

Grävis är klar och har vidare på nya äventyr. Vi är mycket nöjda med hans arbete. Känns skönt av vara klart med något som är ganska dyrt, inte så sexigt och glamoröst, men som behövdes.

Vi har fått slutofferten från byggföretaget. Vi ska lusläsa den i helgen, men det ser ok ut. Om allt är med som ska vara med så kör vi. Då kan de börja i mitten av april så smått. Dettas under förutsättning att vårt bygglov är klart, men det borde det vara då har sagt att de ska vara klara inom en månad och nu har det gått tre veckor.

3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Vad kul att det bygget rör på sig, snart sitter ni med byggdammet i hela huset också ;-)
Du får ha en bra helg.
Kram Jenny

Malin sa...

Spännande, de skulle också börja schakta ihoss oss iveckan men tydligen får inte grävskopan köra på vägen före den 30 april för tjällossningen gör vägen känslig (tveksamt om det är någon tjällossning på G i det här snökaoset undrar vad plogbilen väger)
Hälsar
/Malin

Ika sa...

Härligt att bli av med grävmaskinen. Fick han plattat ut alla jordhögar oxå? Bara att så gräs nu då, går fort och det är himla skönt att slippa gägget även om man kanske inte vill ha gräs där sen.

Schyst av dem att ge en tidsperiod när de skall vara klara med bygglovet. Alla kommuner jobbar helt klart olika.