torsdag 2 juli 2009

Toppen på!

Dagarna går så fort och ibland är det svårt att hinna med att dokumentera allt. "Toppen" på takstolarna kom på i förgår och igår spikade byggarna takpapp så att det nu inte kan regna in... i alla fall inte uppifrån.

Jag är glad att det inte är min man som står och balanserar på taket efter en 12 timmars arbetsdag. Idag river det resten av taket och i skrivande stund håller de på att lyfta på takstolarna.
Vi måste utrymma vårt sovrum till ikväll ,då DHL har bekräftat att fönstren ska komma imorgon. Nej vi ska inte förvara fönstern i vårt sovrum, men byggarna ska vid tillfälle (förhhopningsvis i helgen) sätta in ett nytt fönster och altandörr i vårt sovrum som är påväg att bli en del av köket. Om vi har tur kan vi börja renovera i köket nästa vecka.
Vi måste ha valt plåtfärg till på måndag... typ grå till de gråblå tegelpannorna.
Sedan kommer vår dörr nästa vecka. Det ska bli jättespännande!

5 kommentarer:

Dammråttan sa...

Vad fint det ser ut att bli! Det går undan!

Ha en bra dag!
/Maya

Dammråttan sa...

Det är värsta lyxen att ha en byggfirma som tar bort skräpet! Lite avis blir man ju... Det finns inget som kan få en så trött som byggskräp. Och det är förvånande hur lätt man känner sig när man slängt lite grejer...

Ha en bra dag!
/m

Ika sa...

Jätte snällt av dig om du ville kolla varifrån era takstolar kommer. Jag har några som kan leverera men alla verkar stänga ner nu i ett par veckor så vi hinner inte få något bestämt.

Malin sa...

Vad snabbt det går!
Ser verkligen fint ut!
/Malin

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Vad kul att se hur det växer fram:-)