söndag 19 juli 2009

Ett fönster och en altandörr på plats!

Vi har varit borta från bygget några dagar för att få lite avkoppling. Det sliter ganska hårt att leva i (och i vårt fall under) en arbetsplats fram för allt när man har två barn. Tack och lov har våra snälla grannar erbjudit oss sin gräsmatta, så att pojkarna kan vara där och spela fotboll. Vår tomt går det inte att leka på i nuläget.

Väl hemma fann vi att vi fått ett nytt fönster i undervåningen. Byggarna har flyttat ett fönster från långsidan till kortsidan....

Och där fönstret tidigare satt, sitter nu en altandörrar. Just nu är altandörren täckt med plast, men den ska väl titta fram snart.

Maken håller i drömmarna på att bygga altanen, men jag försöker realitetsanpassa honom genom att säga att det finns typ en våning att inreda innan det blir något altanbygge.

3 kommentarer:

Ika sa...

Ooo här har det hänt grejer. Blir så nyfiken på att få se lite till. Kommer det mer bilder snart?

Hemma på Landet sa...

Det där kommer att bli fint det.;-)

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad fint det blir!
Mycket förståndigt av dig att få ner din man med båda fötterna på jorden. Allt tar ju så väldigt mycket längre än man tror att det ska göra! : )
Här saknar jag nog mest internet. Jag sitter just nu vid min sons dator med ett lånat mobilt modem, vilket funkar, men...
Kram Anna