onsdag 8 juli 2009

Dörrfetischist

Maken och jag har blivit dörrfetischister. Nu i helgen tog det sig uttryck i att vi var tvungna att åka 60 mil för att se Bovalls dörrutställning på plats i Bovallstrand. Dörrarna är så vackra! Maken blev helt hög och jag gick runt och klappade på alla fina dörrar. Det var knappt att vi ville åka hem igen.

Det vi tittar på nu är innedörrar, vår ytterdörr (från Bovalls såklart) kommer imorgon. Vi fick många tips, goda råd och idéer. Om ni passerar förbi västkusten i höjd med Smögen är Bovallstrand verkligen ett ställe jag rekommenderar. OBS! En varning utfördas. Dörrarna är starkt beroendeframkallande. PS. Vi är inte helt galna. Vi passade på att hälsa på min lilla kusin som bor helt underbart vackert i en närbelägen by vid havet. DS.

7 kommentarer:

Helene sa...

Vi har också kollat Bovalls men bara på nätet.
Vilken dörr valde ni?
Helene

Vimsingen sa...

Vi har valt Lindö i teak med spröjs. Den kommer imorgon och det ska bli så spännande!

Lil'm sa...

Men gu så vackra! Jag trodde inte jag ville ha nya dörrar...förrän till tre minuter sen :D

Soltorp sa...

åh det är så kul med dörrar...det är ju det första man ser....jag skulle vilja byra ut våra altandörrar som är ett par dubbeldörrar med träspånt halva upp utifrån till ett par med glas ända nerifrån altangolvet....jaja våra är ju "bara" tre år så men det är en såndär typsikt grej man kommer på efter ett tag, varför valde jag inte sådana från början? och om vi bygger pool ser vi den från kakelugnsrummet med sådana altandörrar med glas.....utan att sträcka på nacken hela tiden...bara det....

VILLA VRÅKEN sa...

Hej!! Så fint ni får det.....Våra vitvaror borde komma i dagarna! Från Elecrolux, bubbelvatten och ismaskin är ett måste!!

Kramar kramar

Huset på Marbogården sa...

Härligt:) Här går det framåt, det man kan se än så länge, så ser det ut att bli kanon bra. Ha det så gott!

Magnus sa...

Dom är duktiga systrarna i Bovall. Köpte ett entréparti från Bovalls till Brf:en, var fantastisk men kostade sina härliga 70 000 också. Men är ju en dörr som kommer hålla i evigheter.