söndag 12 juli 2009

De franska balkongdörrarna på plats

De franska balkongdörrarna är på plats! De sitter i var sitt av pojkarnas nya rum. Det kommer att bli ljusa barnrum med en fransk balkong och ett fönster i kupa i vardera rum. Det är så kul att kunna gå fram till dörren och titta ut och verkligen få en känsla för hur det kommer att kännas när det här är färdiga rum. Maken har just nu tagit en tidning med sig upp i den nya ovanvåningen och sitter och läster där för att ”insupa känslan” av vårt nya sovrum.
Vad gäller takstolarna och fönsterplaceringen verkar det ha löst sig. Tack för alla uppmuntrande kommentarer! Jag tror och hoppas att alla problem med dem nu är lösta.

6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Vad häftigt det är att se hur det växer fram!

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Va trist med problem men skönt att det verkar lösa sig till det bästa ändå. Kram Petronella

Dammråttan sa...

Hej!
Det är en speciell och härlig känsla när man första gången kan ana känslan av hur det slutliga resultatet kommer bli. Vi har oxå "provläst" vissa rum. Det ger en alltid lite att fundera på vad gäller möblering, lampplaceringar och liknande. Det är svårt att riktigt få känslan av hur man kommer använda rummen när man bara ser på en ritning.
Det kommer bli jättebra med takfönster, tror jag. Vi har det i badrummet uppe och det är en enorm skillnad och ger ett mysigt ljus.

Ha en trevlig dag!
/Maya

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Det blir hur tjusigt som helst! fast det där med att hoppas på att det inte dyker upp fler saker ska du nog glömma. Det dyker nästan ALLTID upp oönskade saker i ett bygge. Ha, ha! Notera att jag skrev "nästan";-) Fast har ni kommit såhär långt utan värre öden lär det säkert inte bli några stora saker framöver. Håller alla tummar jag har.

Huset på Marbogården sa...

Det går framåt och problem löser sig oftast till slut:)

Ika sa...

Att sticka upp huvet för första gången till en ny övervåning har jag redan gjort men denna gången blir det nog specielt när man ska fantisera h rde olika rummen blir.
Har ju kommit ett stort kliv på vägen idag. Blev inte samma leverantör som er, talar om det om de sköter sig.