måndag 13 juli 2009

Jag vet vem som vinner stora byggslaget.

Nej, det är inte så att jag har någon förhandsinformation. Men igår var maken och jag i Barkaby där husen från byggslaget står uppställda. Jag tycker programidén är ganska kul, även programmen ibland varit sådär. Tomas och Simon gör sig heller inte som elaka domare. De ska vara snälla mysfarbröder.

Eftersom husen ska flyttas till södra Stockholm och säljas har de visning varje lördag och söndag. Jag vet inte om jag var så imponerad av designen eller utförande när man på plats kunde titta på alla detaljer. Husen ser mycket större ut i tv än de är i verkligheten och det som känns konstigt är att hallen verkar vara det största rummet. Och det finns bara två sovrum, ett föräldrarsovrum och ett barn sovrum

Jag undrar dock om de kommer få något av husen sålda. Vem vill köpa ett hus där redan glada amatörer under tidspress varit framme?

Missförstå mig inte jag fattar att de gjort ett hästjobb under tidspress, men att köpa det…..?

Hursomhelst så är svarta lagets hus outstanding. Både vad gäller kvallite och utförande. Snyggast var svarta lagets sovrum.
Röda lagets hus var mest rörigt och plottrigt och otrolig dåligt underarbete. Så jag säger svarta laget vinner!

4 kommentarer:

Ika sa...

Det här är nog ett TV program jag helt har missat. När man bor utan TV så märker man ibland att man itne riktigt hänger i alla svängar.

Ang hus i vinkel så har vi ett utskjut i dag men det det kommer att byggas igen för vi fick inte bygga på annat sätt för kommunen.

A-M sa...

Hello! How exciting, you are building too. I would love to follow your journey. Thanks for visiting me over at my place! A-M xx Australia

Soltorp sa...

har inte heller hängt med där...men ska hålla koll om det svarta laget vinner! Kul om du har rätt!

Ika sa...

Har kontakte dem du rekomnderade ang fönster och blev lovad offert i söndags men har fått påminna dem idag så vilken dag som helst skall det komma en.

Det sista har det varit byggställning o lån.