tisdag 2 december 2008

Tips mottages tacksamt! Vi behöver köpa en ny elljusstake

Alla verkar vara i full fart att julpynta. Vi ligger lite efter, har bara tagit fram adventsstaken. Men vi har ett litet problem. Vår elljusstake gick sönder förra året och vi behöver köpa en ny. Inspirationen tryter så jag tänkte att en bra ide är att fråga alla design och inredningsintresserade bloggar om råd.

Har ni några tips på snygga elljusstakar?

5 kommentarer:

Jessica sa...

Jag tycker faktiskt det bara finns en att rekommendera och det ar JUlius. Jerker Andersson design. Jattefin och ren.
Alskar min, nagot dyr, men det ar den vard.
jag laser alltid men ar sa dalig pa att kommentera, jag ska satta mig naogn dag att backa tillbaka for jag tror det var ett par ganger jag kande att ajg ville hjalpa till. hur gar det med stuprannor, kanske inte ligger langst upp pa listan nu??
ha det sa bra.

Vimsingen sa...

Jessica, tack för tipset. Ska genast surfa in och kolla ljusstacken!

Staffan, Jenny & Simon sa...

Vad kul det är när du kikar in och kommenterar! Måste bli bättre på det själv, jag följer rätt många bloggar men är katastrofalt dålig på att lämna avtryck.

Vad gäller elljusstakar har vi mest sådana där billiga som man kan köpa på vilken bensinmack som helst så tips på det kan jag inte lämna :-) Lycka till i jakten

//Jenny

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Jag gillar denna men inte priset ;o) http://www.designtorget.se/designtorget/se/kop_hos_oss/?ew_0_cat_id=2421&ew_0_p_id=576E03C0-2E82-4549-A56A-7BB5F95C7B9B&myproducts=true&comment=G21081&cat=Upplysningssaker&category=Upplysningssaker

Kram Petronella

ColonialEast sa...

Tycker själv det är skitsvårt med julljusstakar. Vill inte ens sätta upp de jag har. De passar liksom inte in. Hittar du någon snygg så är jag också superintresserad!