tisdag 30 december 2008

Möblerar en icke byggd hall

Jag sitter och drömmer mig bort och möblerar vår tillbyggnad nya entre. Den här mattan, som flera bloggar tipsat om, skulle nog göras sig väldigt bra i vår nya stora entré. Tänk att efter en lång och stressig dag komma hem och mötas av denna blå fluffiga matta.

Bild:http://www.pedlars.co.uk

4 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad härligt att ni har kommit till ett beslut! Här om vecka var jag så lättad att jag trodde att jag skulle kunna flyga, bara av att vi äntligen hade bestämt oss för vilket kök vi skulle ha... : )
Gott Nytt År!
/Anna

linruz sa...

Tror den kan bli jättesnygg!!!
Gott nytt år!
Kram kram

Maria sa...

Den där mattan har jag med kikat på, den är jättesnygg!

Jag känner igen det där att sitta och drömma sig bort och se hela resultatet färdigt och möblerat långt innan själva bygget/renoveringen ens startat.

Min gubbe fattade inte riktigt hur jag hela tiden under vår byggtid kunde veta exakt hur allt skulle stå och vara möblerat. Det var en jättefördel att vi själva gjorde det mesta i huset och att jag var där så ofta. På så sätt sitter alla kontakter på rätt ställen och all belysning lyser upp precis där man vill.

Oj, nu drömde jag visst mej tillbaka till vår byggtid;-)

Dröm på, och möblera massor i din fantasi, det är bara nyttigt;-)

Ett gott slut och ett gott nytt år önskar jag dig.

Kram Maria

Livet i ett vitt litet hus sa...

Tack för titten inne hos mig! Vad spännande med taklyft! Jag har en kollega som precis gjort det på sitt hus, hur häftigt som helst! Det ska bli kul att följa er resa genom din inspirerande blogg. Gott Nytt År! Kram E