tisdag 26 augusti 2008

Fiskbensparkett

Jag älskar fiskbensparkett. Vi har fiskbensparkett i hela undervåningen, utom i köket och i hallen där förra ägaren har lagt parketten i rutor av någon anledning. Jag har fått med maken på att vi ska lägga om golvet i halen på undervåningen så att parketten blir enhetligt.

Men att lägga fiskbensparkett på övervåningen har känts som en utopi. De priser jag har sett har varit från 1000 kr kvm och uppåt. Men nu har jag hittat en sida som visar hur man lägger fiskbensparkett och som det står att för en ” van hemmafixaren med gått om tid” ska det inte vara så svårt. Jippi! Jag kan börja drömma om fiskbensparkett på ovanvåningen. Kostnaden för material är ca 400 kr kvm. Jag har beställt en katalog om hur man lägger fiskbensparkett sedan är det väl bara att börja övaJ

Min man är tänd på iden med fiskbensparkett MEN inte på iden om att vi ska lägga parketten själv (eller summan för att få den lagd) så det är nog mitt eget projekt.

3 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Vad kul att läsa om era tankar planer på en utbyggnad. Jag kan säga att jag känner igen mig erat resonemang och era våndor... :-)

Ska bli spännande och se planritningar och lite exteriöra bilder på huset framöver!

Lycka till och I´ll be back.

/Sara Small Town

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vi hade fiskbensparkett i vårt gamla hus,jag håller med dig om att det är jättesnyggt!

Vimsingen sa...

Planritningar kommer, de ska bara gå från pdf till att bli inscannade i något trevligt format. Någon som har tips på hur detta görs lättast?

De blir bara suddiga och det blir klipp och klistra.

/Vimsingen