onsdag 13 augusti 2008

BadrumPå ovanvåningen planerar vi att hå två baddrum. Ett stort vuxenbadrum och en mindre med toalett och dusch för barnen. Vi har redan ett bra badrum på nedervåningen och dusch i källaren. På nedervåningen har vi badrumsmöbler från Aspenhttp://www.aspenbad.se/ och de har en serie Lysan för små badrum som skulle passa bra i det lilla badrummet.

I det stora badrummet planerar vi två handfat, toalett och badkar och separat dusch. Vi är inne på grått kakel och har hittat ett snyggt från Höganäs.
Jag gillar det här badkaret från Svedbergs, http://www.svedbergs.se/se/men maken tycker pelaren är klumpig.


Här är tre badrum som jag också tycker är snygga.


2 kommentarer:

B.O.B sa...

Snyggt badkar, men jag tror tyvärr att din make har rätt. Det blir ganska klumpigt och opraktiskt med en sådan "klump" i badrummet.

CoolHouse.se sa...

Jag gillar också Svedbergs-badkaret, men vad är det som säger att ni måste köpa pelaren också? Min syster har köpt karet, men inte pelaren.

Jag gillar för övrigt din smak. En sak som vi dock var ganska noga med när vi valde "badrumsmöbler" var att om vi valde en vask som stod ovanpå (dvs inte var integrerad), så skulle vasken vara något större än den möbel den stod på. Anledningen till detta är att vi var angelägna om att vatten inte ska leta sig in mellan vasken och träet och där orsaka antingen rötskador eller diverse äckliga och oönskade bakteriekulturer.

En annan sak som vi tycker är snyggt är helt infällda toaletter, dvs att inte ha en "låda" som ligger utanpå väggen. Det ser lite lyxigare ut, men visst man har en hylla mindre att ställa prylar på och skulle man vilja ha en sån där toaborste som man har dold i lådan så går ju inte det. Sen knycker det lite mer utrymme än med en låda. Å andra sidan har man också en hylla mindre där det kan ansamlas damm.