torsdag 7 augusti 2008

Arkitekt

Jag älskar ju inredningstidningar eller som min make och syster skulle säga är beroende av dem. Nu kom de dock väldigt bra till användning. Vi gick igenom en hel bunta tidningar för och rev ur alla hem/hus vi tyckte var snygga. Lyckligtvis har maken och jag samma smak och det är inte mycket vi inte är överens om vad gäller heminredning.

I tidningen Recidence hittade vi ett fantastiskt snyggt hus. Nybyggt med funkis känsla, vitputsad fasad stora fönsterhttp://www.andersholmberg.se/?p=224#more-224. Svårt att beskriva, men jag kan nog aldrig sluta se mig mätt på det där huset. Efter några veckors suktande kom jag mig för att ringa upp arkitekten Anders Holmberg http://www.andersholmberg.se/. Han var jättetrevlig och vi pratade hus och tillbyggnader och lösningar. Det visade sig att de hade ritat ett annat hus som ligger i närheten av osshttp://www.andersholmberg.se/?p=171#more-171. Han kom och tittade och hade massa idéer. Fantastiskt!

Sedan kom offerten på vad det skulle kosta om han skulle rita en tillbyggnad……inte så kul.

2 kommentarer:

ColonialEast sa...

Hej! Vad kul att ni också funderar på taklyft! Hur långt har ni kommit??

Ang. frågan om överljus - det är i princip ett fönster som sitter kloss precis ovan dörren. Se bilden på min blogg så ser du hur det ser ut.

Vimsingen sa...

Vi har bygglov och velar fram och tillbaka om det ska bli ett ”taklyft” eller om en byggfirma ska uppdraget. Just nu tre offerter ute och Åtvidabergshus ska komma och titta någon gång de närmaste veckorna. Inte lätt. Det finns så mycket att ta hänsyn till när man ska göra en så stor upphandling