fredag 27 februari 2009

Oopps, vi ska tydligen börja gräva nästa vecka.

Igår kväll ringde killen som ska dränera om hos oss och sa att han kunde börja nästa vecka. ”Han tänkte ställa dit en grävmaskin” som han sa. Visst sa maken vi ska bara fälla lite träd först. Så i helgen blir det buskfällning (oavsett om vi har blindtarmsinflammation, kräksjuka eller annat) och de stora träden lyckads jag få en trädfällare att komma hit och fälla i början av nästa vecka. Tre veckor ska det ta. Min väninna A undrar man inte väntar tills tjälen gått ur marken. Men tydligen inte.

Så från och med nästa vecka kommer vår trädgård se ut som en arbetsplats. Maken och jag tittade på varandra och insåg att nästa vecka börjar vi bygga, om än inte på riktigt.

Trevlig helg

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Gud så spännande, var beredd med kameran!!

Familjen Eriksson sa...

Weeii, snabba ryck!
Ducka när de fäller de stora träden. ;)

Fredagskram!

villaberga sa...

Spännande! Här grävde de hur mycket som helst men vi har haft plusgrader lite då & då men det är fortfarande tjäle tror jag...

Fram med kameran!

/Mia

Taklyftet sa...

Vad kul att det drar igång, visst är det spännande!
Gillar dina veranda funderingar, har en plan på att göra ett inglasat rum på baksidan av huset som uterum någon gång i framtiden när vi har vilat upp oss från taklyftet.

Lycka till!

VILLA VRÅKEN sa...

Spännande för er!! Vilket fint hus ni ska bygga!!! Ska ni göra mycket själva??

// Linda

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Vem ska gräva? Undrar eftersom jag har en kund i Sthlm som har entrepenadfirma. Vore ju jättekul om det är lille Gustav som har fått jobbet.

Kul att det drar igång nu!:-)

Skickar dig en önskarlyckatillkram

Vimsingen sa...

Nä ingen Gustav även om vi bara kallar honom grävis....
Hur mycket vi ska göra själva beror på ekonomi och ork. Just nu har vi röjt träd och buskar i trdgården, men de stora träden och grävande får någon som är bättre lämpad utföra.