tisdag 17 februari 2009

Nu är vi gå gång igen!

Medans vi varit sjuka har arkitekten jobbat på. När maken kom tillbaka till jobbet idag efter nästan en veckas VABande, låg en skiss på husfasaden sett från framsidan och planlösning på ovanvåningen i mailen. Efter lite diskussioner fram och tillbaka med arkitekten under förmiddagen är nu den första skissen på framsidan klar och arkitekten kan börja rita ordentligt och göra färdigt handlingarna till bygglovskompletteringen.
Det känns otroligt spännande och upplyftande då de senaste dagarna har känns som öken och vi har inte haft ork att tänka en tanke på husbyggnad. Men nu är vi gå gång igen!

7 kommentarer:

Ika sa...

Har sjävl varit i väg för att prata ytterligare lite mer med statsbyggnadskontoret idag. Vi ritar ju sjävla så vi för diskutera hemma o direkt med dem ang alla milimeterdetaljer. Känns lite jobbigt ibland då de är så svåra att få tid hos.

Helene sa...

Ert hus kommer bli så fint!
Lycka till med allt.
Kram Helene

Jenny sa...

Oj vilka fina ritningar. Det kommer att bli jättefint! Jag gillar takkuporna!

Själva ska vi träffa arkitekten igen i morgon, och därefter ska vi gissningsvis lämna in modifierade bygglovshandlingar, som jag känner mig nöjd med;) Jag berättar mer en annan gång.

ColonialEast sa...

Det ser riktigt snyggt ut!!!

Tjohalia sa...

Åhhh vad spännande! Huset såg jättefint ut.

Svar: Tack så mycket! Jag svävar på små moln just nu. Kram Sandra

huga sa...

Tack för titten hos mej! Nu är jag hos dej! Ser att ni har ett stort projekt på g,önskar er all lycka till med allt jobb!

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad roligt att ni har kommit sä här långt nu! Det kommer att bli jättefint!
Kram Anna