tisdag 24 februari 2009

Fusk

Min man och jag är inte så bra på att ta hand om blommor. Vi är rent ut sagt dåliga. Vi köper färska blommor ofta och en och annan orchide som klarar sig utan allt för mycket omsorg.
Så konstgjorda blommor vore en toppen ide för oss. Men är det fusk?

Dessa blommor kommer från Parcourrier och jag är lite sugen på att beställa och se om de är så snygga som det beskrivs.5 kommentarer:

Malin sa...

Min svärmor har köpt några fuskorkidéer som hon stoppar i sina orkidékrukor i väntan på nästa rikitga blommning, då blir det ju bara halvfusk tycker jag;-)
Hälsar
/Malin

Maya å Freddan sa...

Fusk är väl att ta i... Man kan ju se det som en omsorg om de eventuella levande blommor man annars tar död på. Hellre en ok plastblomma än en död "levande" blomma. Eller kanske inga blommor alls, utan istället nått annat snyggt...

Mvh/Maya

linruz sa...

De ser snygga ut.
Tycker som sagt att det är bättre med sngga i plast än döda och vissna riktiga.
Kram kram

Millan sa...

Orkidé och Hoya är tacksamma blommor att glömma bort, de påminner om sin existens med så fina blommor.

Har man inte tålamod eller intresse att vänta på deras blomning kan man alltid fuska för det är ju i gott syfte - den egna trivseln, eller hur.

Ika sa...

Jag är ju sååå sugen på ett körsbärsträd i år så jag kunde bara inte vänta på det så jag gick och köpte mig två plastkvistar och satte i en vas hemma. Blev ritkgit nöjd och nu kanskte jag kan stå med att vänta tills i slutet av mars.

En plastkvist med Magnolia har jag annars funderat på att ge min syster som älskar magnolia med bor i Norrland.