onsdag 24 juni 2009

Talk of the town

Vårt husbygge börjar dra till sig mer än de närmaste grannarnas intresse. Många stannar till och tittar, en del kommer in och börjar prata andra är så framfusiga att de frågar om de kan få gamla plattor mm. Svårt att avgöra om man behöver gamla plattor och i så fall hur länge.

Bygget går framåt med storsteg. Tegelpannorna är nedrivna och bortförda. Isoleringen på vinden nedtagen. Jag ar glad att jag slipper göra detta skitgöra. På fredag kommer takstolarna. Det ska bli riktigt spännande. Maken och jag jobbar på dagarna och städar och målar på kvällarna och nätterna. Skönt att vi snart har semester (så att vi kan få ägna oss åt vårt bygge på heltid!). Bilder kommer imorgon!

2 kommentarer:

Ika sa...

Fredag alltså......sitter kvar o väntar en dag till då. Tack för att du tar dig tid o berättar hur det går för er även om ni jobbar nätter.

Ina sa...

Ja det är konstigt vad folk vågar drifta sig till. Vi bor mitt i skogen (nje men nästan) sist på grusvägen och vi hade folk som kom körandes för att titta på huset. De gick långa vägar för att bara lixom "gå förbi"... hur man nu kan gå förbi på en ändstation?
Ser fram emot nya bilder imorgon.

kram och jobba inte ihjäl er - ta hand om varandra!
//ina