tisdag 2 juni 2009

Ockerpris

Tycker jag att shurgard tar. Vi insåg ganska snart att vi kommer att behöva ett förråd för att förvara allt vi har i källare och på vinden. Det kommer också att komma lite fönster och dörrar som också behöver förvaras under en tid. Plus att i nästa vecka ska hela vardagsrummet tömmas…....... och möblerna förvaras någonstans. Sagt och gjort nu har vi ett 4 kvm stor förråd till det facila priset av 1000 kr i månaden. Ingen stor summa, men per kvadratmeter dyrare än vad det skulle att hyra en andra handslägenhet mitt inne i centrala Stockholm….
Men det är bara att betala och hoppas att vi bara behöver ha det över sommaren. Men man funderar ju på om man inte skulle ha byggt en friggebod först.......det är ju i alla fall försent just nu....

5 kommentarer:

Soltorp sa...

oj vad dyrt!!! det trodde jag inte. Usch att dom ska vara så dyra, håller med dig!

Viveka på Humlebacken sa...

Våra dörrar är av märket Kungsäter (Dooria, samma företag). Där kan man beställa obehandlade dörrar. Glöm inte att shellacka dem bara.

Jenny sa...

Har också kollar Shurgard... Hutlöst är vad det är! (Men jag är smålänning och planerara att skippa shurgard till förmån för vår bastu, som vi kan leva utan ett tag) och föräldrarnas loge...)

Huset på Marbogården sa...

Jösses vad dyrt, hoppas ni inte behöver ha det allt för länge.

Ika sa...

Ja det var dyrt. Vi byggde friggebod före garaget för att få palts med det som var i gamla garaget och vi valde att renovera garaget före huset för att ha bra förvaring under den tiden.