torsdag 30 oktober 2008

Lyckat byggmöteVi hade ett lyckat byggmöte igår och det känns som vi faktiskt kan vara nära ett beslut. Bland annat känns det som om det stora putsfrågan kan få ett bra slut med en bra lösning. Ska skriva mer när vi har ett kontrakt. Det känns verkligen att konjunkturen har vänt och tonen från byggfirmor är en helt annan. Det börjar bli köparnas marknad. För en gångs skulle kan vi säga att vi hade tur som inte upphandlade bygget i våras.

4 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Vad skönt att det gick bra!
Jag tänkte på dig.

Du har dessutom en liten utmärkelse att hämta på min blogg.

Kramis
Maria

Malin sa...

Topp, vi är i samma sits. Ibland är det bra att vara lite långsam i vändnngarna...
Skönt att mötet gick bra.
Ha en skön helg
Hälsningar
/Malin

Taklyftet sa...

Skönt att höra att allt gick bra.
Vi märkte det också när vi kollade med elektrikern att det började bli köparens marknad med tanke på hur snabb de kunde komma.
Det ska bli kul att se vilken lösning ni har valt taklyftsfirma eller lösvirke.
Kram Jenny

Leena sa...

TACK så himla mycket för utmärkelsen! Jag fick en likadan av Charlotta men blev precis lika glad för din. Roligt att du blir glad av min blogg. Det gläder mig:-)

Funderar på det här med dräneringen och minns vårt förra hus där Jonas och jag först tänkte gräva för hand eftersom vi ville träna, men vi ändrade oss snabbt när vi stötte på den första bautastenen.

Vi anlitade ett företag som grävde men Jonas fixade själv dräneringen. Sen när allt var klart köpte han sig en egen grävare med motiveringen "Du, vi kan spara pengar." Och det har vi faktiskt gjort:-)
Fast vi bor ju på landet och här kan man ha en liten käck grävare i trädgården utan att någon höjer på ögonbrynen. Haha!

Det där med att det skulle bli problem med en byggställning efter en dränering tror jag handlar om hur bra man bottnar den. Vi hade en murarställning mot huset tre veckor efter dräneringen och det var inga problem alls.

Håller tummarna för att ni får till det.

Leena