måndag 13 oktober 2008

Att hitta en ytterdörr

Ni har ikväll varit och tittat på ytterdörrar. Favoriten just nu är Råssö från Bovalls www.bovalls.com som både maken och jag gillar. Tvärar är det så att ju snyggare dörr, desto dyrare. Men ytterdörren är ju det första man ser så det är väl värt att satsa en slant på….

Vi är i slutspurten på vår upphandlingprocess, hoppas vi i alla fall. Känns som om vi varit ett par gånger men då har det hänt något eller vi har fått något nytt tips. Så man vet ju aldrig.

5 kommentarer:

Helena sa...

Det var valdigt snygga dorrar dom har pa Bovalls, speciellt Rasso! Vilket traslag tror du ni valjer? Jag funderade lite pa det dar med ytterdorr, kanske lite for lite. Fast var ytterdorr ligger pa baksidan av huset sa jag satsade mer pa vara glasade dubbel dorrar.
Halsningar, Helena (twoswedishcottages)

CoolHouse.se sa...

Supersnygga dörrar, men dyra. Swedoor har en variant på Råssö som de kallar för Gamma E2090 w55 och den kostar i ek c:a 19000 :- inkl Assa 2000 Evo låskista. DOCK kan man hitta den hos Varbergs Trä för 15200 SEK + frakt.
Länken till dem finns på vår websajt http://www.coolhouse.se .
(Varbergs Träär dö-bra att ha att göra med, jag är supernöjd hittills: bra rådgivning, superbra priser osv. Än har vi dock inte fått leveransen)

CoolHouse.se sa...

Hmmm... Måste förtydliga: leveranstiden är meddelad men har inte inträffat än.
(de är alltså INTE försenade)

Malin sa...

Jag håller med om att de flesta ytterdörrar inte är så snygga. Vi har (nästan beslutat) att låta Allmoge snickerier i Leksand bygga vår för då får man den penselmålad och handbyggd. De bygger även i funkiisstil även om de på webben är mer, ja just det, allmogeinspirerade och vår offert ser helt Ok ut från dem (vi har även fönster och innerdörrar i offerten). Kolla på http://www.allmogesnickerier.se/ hälsar
/Malin

Vimsingen sa...

Tack för alla tips!

/Vimsingen