torsdag 18 september 2008

Jag vill ha marmorgolv

Hittade det här fina marmorgolvet på stenbolaget http://www.stenbolaget.se/. Vill ha det i vår nya hall. Vet inte om marmorgolv är så praktiskta, måste kolla.
Angående fiskbensparketten, kan jag upplysa om att jag nu är ägare och har läst boken Golvläggning - Trä- och laminatgolv från Liber som Fastingen 65 http://www.fasting65.se/ har tipsat mig om. Han har själv lagt fiskbenspakett i sin nyrenoverade funkisvilla. Boken är skriven för gymnasieelever och är inte så lång och med mycket bilder och övningsuppgifter. Dessa klarade jag galant så nu är det bara praktiskt övning som fattas.

Har jag nämnt att i fallet med fiskbensparketten tycker min man inte jag är klok och hoppas jag snart ska ge upp denna ide. Men så lätt går det inte.


4 kommentarer:

Vitudden sa...

Hejsan!

Tack för ditt uppmuntrade inlägg på min sida :-)
Nu ska jag ta och titta runt på din sida lite, den ser kanonfin ut!

Hoppas du får en trevlig helg!

Ulrika

Malin sa...

Hej,
vi la in stavparkett själva i vår tillbyggnad och det var ganksa knepigt även om man är två... Så det är nog bra om du så småningom får maken med på noterna.

Jessica sa...

jag ar ofta inne och laser aven om det inte hinner bli sa manga kommentarer, dessutom jag har varit fullt upptagen att hitta stuprannorna;). Men den som letar han finner. Jag maste bara scanna over dem. har du nagon mailadress jag kan skicka dem till. Ska forsoka fa gjort det i veckan. ha en skon helg!

ColonialEast sa...

Häftigt det där med fiskbensparkett. Det är supersnyggt tycker jag. Och Borka är i Town ser jag. Det är verkligen helt fantastiskt att se när de lyfter på ett hus. Jag vet :-) Kram!!