måndag 15 september 2008

Badrumsfunderingar

I helgen har vi ägnat mycket tid åt badrumsfunderingar.Vi ska ha två rum på ovanvåningen och frågan är om det enligt våra skisser var optimalt placerade. Ja alltså, vi har en ganska traditionellt sätt att focusera. Min man går och funderar på var rören kan dras, medans jag drömmer om kakel och badkar. Jag vill som alla andra ha vitt och grått i badrumet. Läste på bloggen En mannans drömmar http://enmammasdrommar.blogspot.com/ inlägg om hur hon kommer till kakelaffären och framför sina önskemål om ett vit och grått badrum mend lite mindre plator till duchen och får höra att att det är den kombination de säljer mest av..... så unik är man...

Man vill ju vara lite orginell, men hela vårt hus går ju i vitt och grått, och som min man säger "men vi hade ju bestämt oss"....

Vitt känns trist och tydligen ska brunt vara den nya färgen, men brunt passaar inte resten av huset.

Hur får man ett snyggt, modernt och ialla fall lite orginellt badrum? Den frågan ska jag fundera på i veckan. Tips mottages tacksamt!


4 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Vimsingen!

Precis som ert så blir vårt hus vitt och grått, typ överallt... Bryr mig inte om att det gått lite inflation i detta. Jag älskar denna neutrala bas och jag vet att vi inte kommer att tröttna på detta i första taget. Sedan kan man ju alltid variera med färg i sina textilier. I våra grå-vita badrum skall jag bryta av med knallfärgade handdukar. I vårt ena badrum har vi valt kaklet "Milano" på en vägg och resten vitt kakel. Tycker att det ger en fin kontrast med det oregelbundna mönstret. http://www.kakelpalatzet.se/jorden_runt/milano.php.
Lycka till med alla val! //Charlotta.

Malin sa...

Hej, kul med ett funkis hus. Annars verkar det mest vara sekeskiftes (1800-1900) som är på tepeten just nu. Vi bor själva i ett funkishus till varadags men vill nu ha lite annan stil på landet. Typ modernt torp tänker vi oss. Nu ska jag kika runt på din fina blogg;-)

Leena sa...

Halloj!

Grått och brunt kan vara så himla snyggt tillsammans, om det bara är de rätta nyanserna. Elegant!

Leena

Ika sa...

Va roligt med en blogg till om att göra ett taklyft. Vi hoppas kunna starta vårat nästa år men har inga ritningar klara än. Kommer tillbaka!