torsdag 11 september 2008

Det finns så mycket dörrar...

men väldig få dörrar som jag fastnar för. Vi kommer att ha stora fönsterpartier i vår entre, så vi behöver inte en ytterdörr med ljusinsläpp. Så de sista dagarna har jag letat efter en snygg, enkel, modern, häftig trä dörr (gärna billig). Inte så lätt.... Villa Lundhage http://lundhagen.blogspot.com/ har en jättesnygg dörr tycker jag. Den är importerad från Tyskland.

Coolhouse http://www.coolhouse.se/news.php har tippas att om en Swedoor som de tänker ha till sitt nybyggda hus som är jättesnygg men har ljusinsläpp.


Den här bilden kommer från bovalls http://www.bovall.se/ som jag tycker gör snygga dörrar i teak


Min man gilla dörrar av den här typen.....

sen skulle man ju kunna välja en enkel vit dörr, men det känns trist.Sist, denna dör från bovalls igen ochser ser ut som alla andra dörrar på utsidan.....
men som är dekorerad från insidan. Jag kanske inte skulle valt en fisk som dekoration, men det går ju att hitta på något annat kul motiv.

2 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Vimsingen!
Att välja dörr var galet svårt tycker jag. Jag kan rekommendera www.bordorren.se. Där hittar du en smart grej som heter dörrväljaren. Lycka till!
//Charlotta.

Jessica sa...

oversta dorren var urfin om den passar till huset men det later sa pa ert hus.
men en dorr ar viktig, gor forsta helheten pa nagot satt.
du jag letar vidare efter stuprannorna, dar jag trodde dem fanns var fel...men jag ska kolla vidare. Har fler gommor....