tisdag 20 oktober 2009

Snabb uppdatering

En liten snabb uppdatering. Maken och jag lägger fiskbensparkett för glatta livet. Bilder kommer sen! Det gäller att vara supernogran. Än så länge succé men man vet ju inte rätt som det är kan problemen dyka upp.

Nytt bud om trappan är att den ska komma upp på torsdag.

Vi börjar få färre och färre byggare hemma. Lite finputs på fasaden och sedan ska byggkillarna vara klara. Ellis och röris är här varsin dag denna veckan, men sen ska det förhoppningsvis ta slut. Maken och jag har lovat oss en byggfri månad sedan. Allså en månad då vi inte ska ta in offerter eller ha byggare hemma. Lite eget byggande är dock tillåtet under denna månad.

7 kommentarer:

Ika sa...

Jag hade gärna kunna tänka mig en månad tvärt om. Gärna byggare o elektriker hemma bara vi slapp bygga en stund men ändå så att det gick framåt.

Susie sa...

Spännande att få se resultatet av ert fiskbensläggande! Spikar eller limmar ni? Lycka till!!

Vimsingen sa...

Lim, vi kan inte spika pga golvspånnet. Klibig må jag säga.
/Vimsingen

Emmas utsikt sa...

Lägger ni fiskbensparkett själva? Oj det var inte dåligt alltså. Jag älskar fiskbensparkett. Ska bli kul att se. Gärna bilder från själva arbetet också om man får sända ett önskemål. :)

Vimsingen sa...

Jo vi lägger själva. Min provläggning kan du läsa om här http://vimsingen.blogspot.com/search/label/Fiskbensparkett

Mycket matematik och kletigt klister. Inte så svårt med själva läggningen men mycket tänkande före. Går det fel så går det riktigt fel. Jag ska uppdatera om själva läggningen.
/Vimsingen

Emmas utsikt sa...

Wow! Nu har jag kikat på läggningen... vilket jobb! Så himla duktiga ni är. Och vilken snygg trappa. Jag gillar trappor, lite märkligt, man de kan vara så pampiga och härliga, som er :)

FLOTT!

Helene sa...

Kul att ni har så mycket på gång!
Håller tidsplanen?

Skönt med byggarvila sedan kan jag tro.

Kram Helene