lördag 10 oktober 2009

Elementen

Sussie frågade varifrån elementen kommer. De kommer från Lenhovda radiatorfabrik.


Elementen kommer att leveras v 46. Så nu har vi ett mål om att vi ska kunna flytta upp och bo på ovanvåningen i slutet på v 46 eller början av 47. Lägesrapport kommer senare idag!

3 kommentarer:

ColonialEast sa...

Ni har verkligen kommit långt med er ombyggnad. Önskar att vi varit lika snabba! Kul med elementen. Har tänkt ha såna också på övervåningen. Det blir bara tre stycken för vi har vattenburen golvvärme här nere och tror knappt att vi behöver så mycket element. Ska bli kul att höra om ni blir nöjda med elementen! Kram!!!

Viveka på Humlebacken sa...

Se där, då var det samma som våra:)

Helene sa...

Lite om vår tomt.
Den är drygt 6000 kvm stor, ganska avlång.
Ena halvan är ganska flack från vägen fram till en bäck som delar tomten. Andra sidan bäcken ligger tomten lite högre och där är blandskog, men mest höga tallar. Den sidan tänker vi låta vara så länge, dock kommer vi röja upp gamla döda grenar/träd och ta bort lite sly, så som vi gjorde idag när vi öppnade upp gläntan. Ingen tidsplan på det utan det får vi ta lite när vi känner för det. Fokus kommer att vara på tomten runt huset och röja upp i bäcken. Mycket fallna grenar och stenar där.
Vi kommer också se till att vår väg in på tomten ska gå att förlänga upp över bäcken till skogen. Vår tanke är att vi i framtiden ska ha möjlighet att bygga ett litet hus där.

Oj vad mycket det blev.
Hoppas du får en bild av det.
Du får kolla i min blogg under kategorin "tomten" vad jag skrivit tidigare.

Vad kul att ni snart ser "målet"

Kram Helene