tisdag 6 oktober 2009

Element

Nu när vi har öppnad mellan under och ovanvåningen så börjar elementfrågan komma upp på dagordningen. Det visar sig att det är en månads leveranstid om man vill ha element i "gammal stil" ( Alltså vanlig element). Så det blir att beställa omgående..........

7 kommentarer:

Ika sa...

El element eller har ni vatten eller olja? Vi håller på att fundera över luft-luft eller luft-vatten. Det senare låter bra + att det blir så himla sköna golv.

Vimsingen sa...

VI har vattenelement. Vi har ju inte golvvärme i nedervåningen och blev anråda att då ha golvvärme på ovanvåningen. Så det blev hederliga vattenelement. Ledningarna till elementen är dragna, nu ska vi vara få tag i element och en bra vvs kille.
/Vimsingen

Susie sa...

Tipsa gärna om ni hitar bra leverantör av element/radiatorer i gammalstil. Vi ska också snart ge oss ut på jakt efter nya!

Maria sa...

Ja skynda...för det börjar bli riktigt kallt nu!

Varm Kram Maria

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Sådana element har vi på ovanvåningen, från Lenhovda. Fina tycker jag.
Du en retlig sak är att man måste vara inloggad på sitt google account för att kunna kommentera hos dig. Det är mycket lättare för oss som inte använder blogger att kunna kommentera med namn och webadress:) kan du inte ändra det??

kram
Viveka

Malin sa...

Fint det blir. Vi har ocskå gammeldags element när vi byggde till hemma men på landet lägger vi in golvvärme. Jag ska lägga upp en bild så man sr hur våra hus ser ut från varandra, snart...
Kram
/Malin

Livet på Marbogården sa...

Hoppas ni hittar några snart, nu när det har börjat å bli kallt...