torsdag 15 oktober 2009

Dagens hanterkare

Vi har i stort sätt varit nöjda med alla hantverkare som varit här förutom, VVS firman som var en underleverantör till byggaren och första golvläggaren men honom gjorde vi oss av med innan han han börja arbetet. I dag kom dock vår nya VVS firma som ska installera elementen och försluta rören till pannan. Han verkar trevlig och som plus i kanten lagade han vår toalett där spolknappen behövdes bytas ut.

Glasmästaren har också varit här och mät för våra inomhusfönser i hallen. Läs mer om dessa här.

Vad gäller trappan vet vi att trappsnickaren är sjukskriven i alla fall denna veckan ut. Problem med ryggen. Om han inte kan jobba nästa vecka skulle han se om han kunde skicka någon annan.

Om någon underar om vi har något kvar på fasaden så är svaret tyvärr ja. Vi har inte sett till någon plåtslagare trots att vi tjatar på byggaren varje vecka. Men imorgon ska det komma en nu och mäta in plåten.

Även ytterdörren är inte insatt men den är vi inte så bekymrad över då vi göra väntar med den nya dörren tills bryggarna är på väg att lämna huset. Vilket borde vara inom en snar framtid...

5 kommentarer:

Ika sa...

Nå kom det någon plåtis idag?
Själv väntar jag ett samtal om att vår dörr skall ha kommit till butiken. Ni hämtar vi den helst inte förr än på måndag för vi har ingen plats att förvara 20 st dörrar o fönster.....weee hoppas det går bra.

Soltorp sa...

hmmm ja... visst är det ett konstigt släkte? Hantverkare, egentligen borde man lätt kunna göra karriär om man helt enkelt gör det man ska och lovar inom detta yrke.....eller hur? Vivi Soltorp

Livet på Marbogården sa...

Händer lite över allt i huset verkar det som....Härligt!

Emmas utsikt sa...

Hantverkare verkar vara ett folkslag för sig själv. ;)

Tror det blir väldigt bra med fönster i hallen, jag gillar inomhusfönster!

Ha en fin vecka!

Vimsingen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.