torsdag 24 september 2009

Vitt

Tack för alla snälla kommentarer. Det värmer i smutsen. Och mer smuts blev det, när golvläggaren drog in i hall och barnrum för att laga parketten. Men det kändes som att han försökte vara så renlig som det gick. Men nu är parketten lagad, så nu väntar vi på trappen.


Vi har bestämt oss för att i första omgången måla allt i vitt, creamvitt. Jo ni hörde rätt, maken som var över sin vita period vad gäller vardagsrummet är nu inne i sin vita period vad gäller ovanvåningen och övriga huset. Jag säger ingenting för jag är glad att vi kan enas om vitt till ovanvåningen. Planer är att sedan bo in oss och se om vi vill ha fondväggar mm. Tex är jag övertygad om att småherrarna inte vill ha vita rum i lägnden och vi vill ha minst en fondvägg i sovrummet


I vårt sovrum ska vi ha en grå heltäckningsmatta av märket Hamilton och fiskbensparkett i barnrummen och hallen. Beställning av parkett pågår.

Jag är lite sugengardinen block från Ikea till vårt sovrum. Verkar finnas i varenda tidning just nu så i helgen ska vi skynda till det stora varuhuset för att titta på gardinen som beskrivs ha "sammetskänsla, men är gjorda av bomull". Kan blir hur bra eller hur dåligt som helst.

4 kommentarer:

Helene sa...

Vitt är helt rätt.
Det ska vi också ha och sedan tapet eller tyg som färgklick.
Ev. vill jag ha en mild grön färg på väggarna i vårt sovrum, som är vanlig i Japan. Har skrivit om det i ett inlägg.

Kram Helene

Susie sa...

Härligt med heltäckningsmatta i sovrummet! Jo vi har fiskbensparkett på hela entréplan även köket. Har en typ pappelinamatta framför vask och spis som lite extra skydd.

/Susie

VILLA VRÅKEN sa...

Vitt, vitt vitt är så fint!! Ni kommer att få så fint!

trevlig helg!

Kramar

Huset på Marbogården sa...

Tycker det är så snyggt med vita väggar och en fondvägg till. Skall bli roligt och se kort på ert golv...Ha en bra helg.