måndag 7 september 2009

Rivning av innerväggar

I helgen har vi rivit innerväggar för att förbereda för trappen. Trappen kommer i sluten av september men det är mycket som ska fixas innan trappen kan komma på plats.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte rivit så mycket, utan maken tillsammans med J har rivit medans jag och J:s fru A och jag gick på Mio och shoppade kuddar och såg på inredningrogramtv.

Så här såg vår hall ut innan vi rev väggarna. Innanför ses barnens rum.

Efter. Sladdarna är våra nya rör från ovanvåningen.
Alla garderober är borta och två väggar rivna. Har vi tur kommer golv läggaren i slutet av veckan och lagar golvet (under den svarta plasten) och slipar golvet.
Under tiden har barnens sängar och tillhörigheter flyttat in i vardagsrummet Barnen är helt lyriska eftersom de nu har det "största rummet" och kan se tv från sängen. Men förhoppningsvis kan de flytta tillbaka efter helgen.
Vi fick ett jättebra bud av byggfirman vi anlitade på att sätta upp tak och innerväggar där uppe så det tog vi. Om allt gått som det ska så har de påbörjat uppsättningen under dagen. Ska bli spännande att se hur rummen kommer att "kännas". Man kan mäta och måtta hur mycket som helst men det är svårt att riktigt få in känslan av rum utan väggar.


1 kommentar:

Ika sa...

Ooooo gillar verkligen bilder när lager efter lager av nya saker skapar nya rum. Spännande....nyfiken