lördag 26 september 2009

Virutell rundvadring i ovanvåningen del 1

Jag fick för någon vecka sedan förfrågan om en virutell rundvandring i ovanvåningen. Jag har klurat mycket på hur detta ska gå till ,men tror att jag nu funnit en lösning som ska fungera. Rundvandringen börjar vid den blå markereingen i planlösningen nedan. Om man klickar på planlösningen blir bilden större. Då är det också lättare att se att vid den blå markering finns tre pilar som visar varifrån och i viken riktning bilden är tagen.
Nu börjar rundvandringen!

VI börjar i vårt sovrum. Första bilden är tagen med ryggen mot vårt badrum in i rummen. Här kommer vår säng stå och ni ser också vinkeln som masardtaket ger på vår utbyggnad. Utifrån är vi här på andra våningen.


På nästa bild ser vi andra delen av sovrummet Vi har två fönster i sovrummet och sovrummet ligger i söder. kvällsol med andra ord.


På den tredje bilden har vi vänt oss ut mot ingången på sovrummet Till höger ses ingången till vår klädkammare.


Vi kommer börja med vita väggar i sovrummet men troligtvis kommer vi sedan att sätta upp fondväggar Grå heltäckningmatta i sovrum och klädkammare.
Nu ska jag ut och fota mer, återkommer med del två av rundvandringen!

5 kommentarer:

Helene sa...

Tack för rundvandringen!

Jättekul att se allt framför sig.

Vilket härligt sovrum ni får.

Vi kommer också ha eget badrum och typ av dressingroom.

Kram Helene

Ika sa...

Spännade, väntar nyfiket på nsäta rum.....ni har redan fått målade väggar! Hade helt missat att ni kommit sååå långt.

Vimsingen sa...

Jo nu känns det som om vi har kommit långt. Om två veckor (ca) kommer trappan....
/Vimsingen

Ika sa...

Jag tror vi kommer bo på vinden hela vintern, har bara en innervägg kvar nu så det känns långt bort.

Emmas utsikt sa...

Hej, jag snubblade in här i ert bygge och har haft en jättetrevlig stund. Det golvet du vill ha i hallen från Marrakech har vi i vårt badrum och är supernöjda. Också min käre. Han valde på badet oppe och jag valde nere (dvs din och min favvo) men han är också supernöjd. När vi har ork, råd och tid skal vi lägga nåt liknande i hallen också och det tycker han är helt ok. Männen är ofta lite rädda, men attans vad med komplimanger vi fått från besök. Du hittar bilder under "BAD" hos mig. Jag länkar till dig så jag hittar tillbaka. Ha en fin dag.