torsdag 17 september 2009

Vårt sovrum

I takt med att väggarna där uppe blir mer och mer klara, blir det lättare att se hur rummen kommer att se ut när vi är klara. Här är en bild tagen från dörren in till vårt sovrum.
Till vänster ser ni ingången till vår kläddkammare (har blivit ganska stor efter omritningen ca 8 kvm) och rakt fram vårt sovrum.

Elektrikern är klar så nu sätts det gips på väggaren. Maken och jag ska i helgen börja titta på heltäckningsmatta in till vårt sovrum, lister och lampknappar. Sedan har vi den stora frågan om innerdörrar kvar att fatta beslut om.

6 kommentarer:

Jenny sa...

8 kvm klädkammare i sovrummet... Dreamy;)

Ina sa...

Det är kanon att ha så stor klädkammare...(när lillan lämnar klädkammaren - ja det är när stora syster flyttar hemifrån - då.. då skall jag få tillbaka min klädkammare på ca 8m2.... - ser fram emot det *ler*)

kram på dig
Ina

Ika sa...

Ni har ju kommit sååååå långt, gips uppe på väggarna o fönster......Får man en liten virutell rundvadring av alla rum snart kanske?

Helene sa...

Så spännande!
Vi ska också ha matta i vårt rum, det lutar åt Golvabias Corduroy, vävd matta.

Vill också se en rundvandring!!

Kram Helene

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Coolt med heltäckt matta i sovrummet. Och skönt för fötterna!

Taklyftet sa...

Försöker ta mig lite tid att läsa ikapp.
Våran klädkammare är också ca 8-9 m2 och det är helt underbart!
Dörrval är inte lätt, ska man vara praktisk eller gå på vad man tycker är snyggt. Ekdörrarna är väldigt snygga och jag hade nog valt dem så här i efterhand.
Kram
jenny