torsdag 10 september 2009

Väggarna börjar komma upp

Det är en häftig känsla att gå omkring på ovanvåningen nu. Inte så att jag tror att vi på långa vägar är färdiga, men vi har en början till rummen. Det gör det också svårare att fotografer, men det är det värt:) Bilden ovan visar vårt badrum men ingång från vårt sovrum. Dröjer ett tag innan vi kan ligga och bada och kika ut genom fönstret Men drömma kan man ju....

Elektrikern har dykt upp rapporterar maken ,men inte golvläggaren (och han har stängt av telefonen). Han får eftermiddagen på sig, annars tar vi in en ny. Struliga hantverkare orkar vi inte med. Tänk om jag bara en dag inte dök upp på mitt jobb utan att meddela mig? Tanken har aldrig slagit mig att jag skulle bete mig på det visset eller rättare sagt jag hade inte haft jobbet kvar speciellt länge.

3 kommentarer:

Huset på Marbogården sa...

Jobbigt med folk som inte håller det de lovar. Syns att det börjar hända saker på övervåningen - roligt!

Ika sa...

Så har jag med tänkt när många skriver om hantverkare som bara itne dyker upp. Hur länge till tror de att de har jobb eg?
Kommer ni ha egen ingång till badrummet från erat sovrum?
Idag ska jagträffa en köksförsäljaren och diskutera desgin, spännande.

Helene sa...

Verkligen märkligt hur en del beter sig.
Har liknande erfarenhet på mitt jobb där föräldrar konstant kommer efter stängning och hämtar sitt barn. De skulle själva bli "galna" om vi inte var där när de kom för att lämna sitt barn på morgonen. Och förstår inte problemet!! Vi kanske också har tider att passa efter vårt jobb, ex. hämta egna barn, besökstider till ex. tandläkare, frisör, massage eller annat viktigt.

Ni kommer få det så fint, jag ser det framför mig!
Själv vandrar jag runt i min 3d ritning på datorn och försöker föreställa mig hur det kommer bli.
Längtar ihjäl mig till jag får gå runt bland reglar och hängande kablar ;-)

Kram Helene