söndag 6 september 2009

På spaning efter utebelysning

Vi behöver bestämma utebelysning ganska snart. Så i fredagskväll när maken och jag var barnlediga beslöt vi oss att gå på stan och titta i lampaffärer. Det var helt fel tänkt. Kvinnan i den andra lampaffären tittade medlidsamt på oss och sa " Vi har inte så mycket utebelysning då det finns mycket få villor inne i centrala Stockholm. Så det vara bara att bege sig hem till förorten igen.

Vi börjar bli lite småstressade i fråganelektrikern kommer på torsdag .Inte så att vi måste ha lamporna på plats, men vi måste ha en bild på hur vill vill ha det och DÅ vore det bra om vi hade bestämt oss för var och vilka lampor vi vill ha.
För övrigt har helgen varit händelserik. Golvläggaren har varit här och tittat på vårt hallgolv. Han ska kunna laga det. Enda problemet är att vi anagligen inte kan bo i huset under ett dygn och detta måste gå ihop med skola, jobb mm. Sedan har vi rivit innerväggar i nedervåningen. Bilder på detta kommer imorgon.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Ytterbelysning! Precis vad jag sitter och funderar på;) Fast mina frihetsgrader är inte så stora, så det gör det enklare...

Maria sa...

Hej Vilma,

har du kollat in bella lites sortiment. De har en katalog på nätet med en hel del snyggt!

Hoppas er elektriker kan "sälja" in ideer och förslag på var och hur belysning gör sig bäst.

Vill gärna se lite bilder från insidan snart.

Kram Maria

Huset på Marbogården sa...

Alltid svårt vad man skall välja, man skall ju förhoppningsvis ha det man väljer under en lång tid....
Kram.

Ika sa...

Sambon vill sätta tänderna i varenda vägg vi har hemma. Hur är det att leva utan väggar?

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Men måste ni bestämma exakt hur lamporna ska se ut redan nu? Räcker det inte att bara bestämma var ni vill ha dem? Så kan elkillen väl bara dra ut sladdarna så länge.