torsdag 9 april 2009

I väntans tider

Pyssel, pussel, men inte påskpyssel. Vi åker bort under stora delar av påsken så påskpusslet har blivit minimalt. Däremot läser vi papper och försöker jaga på kommunen. Hur lång tid ska den har kompletteringen ta?
Så fort den är klar kan vi skriva kontrakt med byggaren och få allt klart med banken, men innan dess råder lite vakuum igen. Vi vill inte sätta igång med en massa projekt (läs maken) och vi kan inte beställa fönster dörr mm innan pappret har kommit. Kanske är vi lite paranoida, som inte vågar sätta igång men man vet ju inte…. Fast nu läggs vecka på vecka….

Glad påsk på er alla!

5 kommentarer:

Maria sa...

Usch vad stökigt, och nu går nästan en hel vecka till i och med påsken. Håller tummarna och några tår att det händer något snart. Hoppas det hjälper. :)
Ta nu påskledigt och njut några dagar. Jag önskae er en riktigt Glad Påsk med massor av mys.

Maria sa...

Hoppas ni slipper vänta allt för länge...

Är inte så sugen på att gå på bio just nu, men man vet aldrig när andan faller på. Nu har vi ju två biljetter och nära till Heron City så det är bara att svischa dit när vi blir sugna:)

Glad påsk önskar jag dig med!

Kram Maria

Jenny sa...

Visst är det frustrerande att vänta! Jag kan fortfarande inte fatta att vårt bygglov gick igenom... Här ska jobbas;)

Ha en trevlig påsk!

Karlsebakken 37 sa...

Nä, usch så segt att det drar ut på tiden, lider med dig. Samtidigt tycker jag exakt likadant - scary att påbörja något utan att veta att det är ok, blir ju bara jobbigt om man får nej. Passa på att njuta av härligt påskledigt istället så länge så är ni fulladdade med energi när godkännandet väl är på plats! :)

Glad påsk på dig,

kram Caroline

Ika sa...

Vi väntar också men drar det ut på tiden kommer vi ringa varje dag och fråga hur det går.

Vi har inte köpt hem någonting till huset heller och man hade ju gärna vela förbereda lite. Jag menar tänk om just den dörren är slut sen?