onsdag 15 april 2009

Det lönar sig att tjata

Jag har i dag ringt kommunen om bygglov för femtioelften gången. Fortfarande ingen handläggare, men idag förbarmade sig den som svarade och tog vårt fall i högen och sa att vi skulle få besked innan helgen. Så tyvärr måste jag nog säga att det lönar sig att ringa och tjata. Skönt att det nu rör på sig i alla fall.

7 kommentarer:

Soltorp sa...

Hej! ja visst är det trist att det ska vara så? Man blir så trött på kommuner och handläggningstider...suck, hoppas det blir som dom lovat nu också! Lycka till!

Ika sa...

Jag ringde med o kollade i går, då har de skickat vårat ärende till Statsbygggnadsnämden utan att säga till som de sa från början. Nu har vi ingen chans att kompletera med ett brev som förklarar får synen utan det är bara tantens ord som gäller. Heja informationsflödet på kommunerna!!

Helene sa...

Tyvärr är det så med det mesta!
När barnen ska få sommarjobb, prao, för att inte tala om hantverkare!
Ringa, ligga på, tjata always!
Lycka till nu.
Kram Helene

Jenny sa...

På dem bara... Poff, poff... Tyvärr är det så. Tur att jag är gift med världens bästa hålihuvudettjatare, för jag är inte bra på sånt...

Maria sa...

Trist..eller rent ut sagt förjävligt att det ska behöva vara på det viset.

Det är bara att stå på sig och tjata hål ihuvudet för att få som man vill. Galet!

Hoppas beskedet kommer innan helgen nu då.

Kram Maria

Maria sa...

Tjohej!! Äntligen!! Då får vi hoppas att det börjar gå undan nu då. Visst är det synd att behöva tjata men hjälper det så är det klart värt det.

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Det var samma för oss när vi skulle ha bygglov, fick ringa och tjata. Men lycka till nu då!