lördag 20 mars 2010

Trampstenar

Jag söker insperation till vår trädgård och trillade över de här söta trampstenarna från Hasselforsgården. Stenarna, som är i betong kan användas till att göra gångar m.m. Enligt anvisningarna ska det inte behövs så mycket markarbeten heller.

Finns ljus eller mörkgrått. Maken är utsänd för att se om man kan få hem några provex.

Gillar att det är grus unde,r men ändå något att trampa på i en trädgårdsgång. Tål att tänkas på. Vi har en asfalterad uppfart som ska vara kvart. Så det vi ska gör är en gång upp till entren, och en från den ännu inte byggda altanen.


Fint men ljuset i, men kanske inte så praktiskt i det dagliga livet.


Någon som använt sig av trampstenar?


5 kommentarer:

Carin sa...

Riktigt bra idé. Vi har ett ställe där trampstenar skulle passa bra.
/Carin

Emmas utsikt sa...

Vi har gamla trampstenar i trädgården och det enda jag tänker på är att gå lite först, se var det är naturligt att trampa. Lite krokiga gångar blir som regel lite mer livligt än helt raka. Och så, lägg de så att gräsklipparen kan gå över, om de ligger rätt i gräset alltså.

:)

Mycket snygga stenar!

Helene sa...

Jag funderar också på dessa trampstenar:
http://langborgsullevidal.blogspot.com/2010/01/badrum-och-tradgardsdrommar.html

Tror det kan bli jättesnyggt!

Kram Helene

Livet på Marbogården sa...

Har också sett dessa stenar, tycker det är snyggt! Funderar själv på att använda det....Läste i hus och hem hur man själv kunde göra egna trampstenar, inte alls krångligt. Man får ju då stenen precis så som man själv vill ha den...Men skall man ha väldigt många så...kan det vara jobbigt! Kram

Maria sa...

Hej, vi köpte trampstenar i höstas men hann aldrig lägga ut dem på plats. Det skall vi göra snart bara snön försvinner....

Tycker det är fint med såna stenar. Skapar lite liv och rörelse, särskilt hos oss då jag annars valt en striktare miljö i övrigt.

Kram Maria