måndag 15 mars 2010

Det som göms i snö....

kommer fram i tö.
Så här ser vårt hus ut just nu väl inlindat i snön. Det har varit ganska skönt med snön som lagt sig fint i hela trädgården. Men nu töar det och snart kommer sanningen att komma fram. Vår trädgård kommer behöva en ganska omfattande makeover efter förra årets byggande. Varken maken eller jag har planerat någon trädgård förut, så tips motages gärna!

4 kommentarer:

Helene sa...

Mitt tips är att köpa några böcker ex. på bokrean, om olika typer av trädgårdar mm.
Här är mina fynd:
http://langborgsullevidal.blogspot.com/2010/03/reafynd.html

Kram Helene

Soltorp sa...

Mitt tips är att ta det lite lungt, titta i tidningar och få inspiration och så växer liksom fram, det gjorde det hos oss, fast ja vi är inte klara än (4 år sedan vi byggde) så det kommer nya idéer och så hela tiden. Vi hade en jordträdgård typ grekisk landsbyggd i två år sedan sådde vi gräsmatta själva mm. Det var kul! Planera vart ni ska ha gångar mm och kanske biluppfart så det är lätt att komma in till huset, sen kan resten komma eftersom. Jag tittade i många tidningar och tänkte så vill jag ha det och sen innan vi hann göra i ordning det så hittade vi nya bilder. Sten är ju suveränt att använda. Lycka till! Kram Vivi

Ika sa...

Känn efter var ni vill ha sitt platser o kanske en hög buske där eller blommor där. De kommer lite av sig själv när man börjar bara vara i sin trädgård. Jag läser Allt om Trädgård o där har jag fått många bra tips.

Jenny sa...

Köp ett program, typ rosenholm, och lek friskt!