lördag 28 november 2009

Trappräcke på plats

Igår kom det, trappräcket alltså. Vi är lite kluvna till utforminingen. Våra pinnar skulle vara elipsformade och de är de inte, mer som koner...... Stolparna ser också sterila ut, men det är ett val vi själva gjort. Samtidigt vänljer man sig och det är så skönt att ha ett räcke! Vi får bo in oss med vårt räcke och ser hur det känns. Funkar det inte får vi byta ut stolparna.Just nu håller vi på att montera in dörrarna till sovrummen och badrummen. Tyvärr har vi fått fel trösklar, så helt klart kommer dörrmonteringen inte bli idag. På bilden syns ochså vårt golv efter slipning och oljning. Vi är helnöjda med golvet även om det var ett j-a slit.
Annars går vi omkring och myser i vår ovanvåning, klappar lite på golvet tittar på räcket och försöker föreställa oss hur det ska bli när vi får flytta upp. Förhoppningsvis kan vi ställa upp sängarna imorgon. Om det inte blir en köldknäpp, vi saknar ju trots allt element. De ska komma på måndag, men den har vi hört förut.

7 kommentarer:

Helene sa...

Så snyggt golv!
Räcket ser säkert annorlunda ut när ni får möblera och bo in er.
Jag tycker det ser snyggt ut, men förstår att ni tycker något annat, eftersom ni tänkt något annat.
Kram Helene

Emmas utsikt sa...

Det är skitsnyggt! Vilket jättejobb! Grattis!

Kom ihåg - inga höga klackar... ;)

God helg!
Emma

Radhus och Stuga sa...

Inget att fundera på, det blev jättefint och passar huset, väldigt bra.
Ni ska vara lyckliga som har fått köpa sådant vackert hus, helt bedårande vackert!

Ha det gott!
Annelie
http://radhusochstuga.blogspot.com

ColonialEast sa...

Det går fort framåt för er men nu börjar vi få lite fart här också. Vill så himla gärna att det ska bli klart någon gång. Supersnyggt golv ni fick!! Och trappräcket är fint också tycker jag. Kram!!

Susie sa...

Verkligen jättetjusigt golv!! Trappräcket tycker jag också ser ut att passa perfekt i stilen.

Vilken skillnad ni fått på huset nu jämfört med 6 månader sedan...

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Men åååh, det var ju JÄTTESNYGGT!! Både trappräcket och golvet. Jag bugar för ert jobb med golvet, ni är suveränt duktiga. Hoppas att ni har fått en mysig första adventshelg och att sängarna har kommit upp. Man behöver ju inte särskilt mycket värme när man sover...

Soltorp sa...

Hej, jag tycker det snyggt ut med trappräcket! Golvet är ju helt underbart, tänk känslan att ni har gjort det själva! Otroligt! Kram Vivi