lördag 7 november 2009

Det är mycket nu

Insåg att jag inte gjort ett inlägg på nästan en vecka. Vi har det stressigt värre. All tid som inte går åt till arbete, sova, lämna och hämta barn, vaccinera sig går åt till fiskbensparkettläggning. Lillbrors rum är till 95% klart storebros till 70% och hallen till 60% klar. Den första iden om att lägga ett rum i taget sprack efter en vecka, då vi insåg hur mycket snabbare läggningen går om vi hyr en sänksåg och en bordsåg. Alltså hyr vi dessa på hyr vi dessa över helgerna och lägger fiskbenen på vardagskvällar. Eller alla kväller vi orkar. Bilder kommer jag lovar.
I fredags var golvsliparen här och slipade och oljade golvet i halen. Det innebar att vi fick utlokalisera oss till A och J över natten efter som man inte får gå på golven dygnet efter. Men fint blev det.
Nästa vecka kommer elementen. Sedan ska trappis komma och sätta dit trappräcket (om golvet är färdiglagat). Sedan ska golven slipas och oljas där uppe och dörrarna sättas på plats. De har lyckligtvis kommit och står hos bygghandlaren. Som skagt var, det är lite mycket nu……

8 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Pust! Ja, smakar det så kostar det..i tid, vänner, familj, blogging. U name it. Låt inte bloggen bli en press, vi är ju kvar här, vi som vill se hur det blir. :)

Ha en fin kväll

Helene sa...

Jag håller med.
Ta´t lugnt.
I stay tuned!

Kram Helene

Emmas utsikt sa...

Living har världens tråkigaste hemsida. Har länkat till den nu i inlägget. Kan inte säga att den påminner på pricken om någon svensk butik, kanske Mio, men har samma sortiment som http://www.homeandcottage.no också en norsk butik du inte hittar i Sverige.

Ha en fin dag vidare!

Veronica sa...

Hej! Känner mycket väl igen mig i din berättelse. Skönt att det finns fler som "håller på" på detta vis. Belöningen får man ju när det blir SÅÅÅ bra! Hur kunde man tidigare tycka att man ibland hade mycket att göra??? Man lever verkligen i nuet!
Klikar in igen för att se hur fint ni får.

//Veronica

Ina sa...

jag håller med ovanstående...
låt bloggen ligga och låt allt ta den tid det tar...

jobba inte ihjäl er..

kram ina.

Soltorp sa...

Vad ni är duktiga! Kämpa på, det är skönt när det är kalrt sen! Och bloggen finns ju kvar! Ha inge dåligt samvete för den! Lycka till med allt och stor kram på er.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Ni är så himla duktiga! Men du, med barn i huset måste man ta det lite lugnt också så låt bloggen vara om du nu känner att du behöver prioritera (vilket du iofs har gjort redan:-) Vi som läser finns ju kvar.

Jenny sa...

Keep kalm and carry on... eller kanske Now freak out and panic?