lördag 8 maj 2010

En sak i taget

Att det ska vara så svårt att ta en sak i taget. Hela hösten höll vi på att bli tokiga på att vi var tvungna att renovera över allt i huset och därmed också ha flera projekt och planeringar som pågick parallellt
Inför våren lovade vi oss själva att ta ett projekt i taget. Just nu håller vi på med köket och hoppas det ska vara färdigt till sommaren. Men jag kan inte låta bli att parallt planera trädgården och badrummet I stället för att enbart fokusera på de beslut och idéer som ska följas upp i köket så vill hjärnan planera andra projekt oc kså.Varför är det så svårt att ta en sak i taget?

2 kommentarer:

Ika sa...

Jag skulle ju inte göra något större i trädgården i år men redan har jag skaffat en odlingsbädd till o en rhododendron inhandlade i hop med klematis i går.....jaja men trivs iaf.

färgtrappan/m-l sa...

Hej. Ja, varför är det så svårt att ta en sak i taget???
Vi kan det inte. Är det därför vi fortfarande inte är klara med huset? Jag har alltid miljoner tankar o ideér som far runt i huvudet på nya grejer att ta tag i...Vi är väldigt bra på att planera nya projekt, min käre man å jag ;)
Skönt att höra att man inte är ensam!
Ha en härlig helg, full av nya projekt!