fredag 19 februari 2010

Slutbesiktning bokad och elekrikerförhandling

Inte mycket händer på byggfronten. Vi är helt slut av att dra runt på barn, hem och där till alla förkylningar. Men nu har vi bokat slutbesiktning av påbyggnaden till i början av mars. Skönt att få ett avslut, även om jag tror att själva besiktningen kommer sluta med en åtgärnslista till byggaren att få ordning på isoleringen och lite andra små skavanker.Vi harvar på med elektriker, ingen deal klar där än. Vårt bud är att vi lämnar tillbaka alla prylar som vi anser att han vill ha ocker priser för och han kunde tänka sig att ge en rabatt på ett par tusen. Så vi stå ca 15000 kr från varandra.Om vi orkar ska vi nästa helg ta tag i att börja riva väggar i köket. Men detta under förutsättning att vi är helt friska, vilket känns som en utopi.

7 kommentarer:

Ika sa...

Krya på er, det går tungt för mig med just nu. Nu får snön försvinna så att vi byggare kan få lite mer energi tycker jag!!

Helene sa...

Ja, se nu till att hålla er friska.
Ta en extra vilodag så ni blir helt återställda, så ni kan stå emot nästa "attack".
Snön måste bort annars spricker vår tidsplan också!

Livet på Marbogården sa...

Oj jobbigt när hela familjen är sjuk, vet hur det är...
Krya på er! Kram

Hannah`s Dreamlife sa...

Ge inte upp nu...vet att det känns motigt och tråkigt när allt inte går smidigt och enkelt..men det blir bättre..Bort med förkylningar, feber, jobbiga elektriker, jobbiga byggare och annat irriterande..Ta en busdag ( som vår familj kallar det för) ledigt från jobb o skola..hitta på något kul som alla vill..och sen bara va och mys ordentligt! Ni är värda en busdag tillsammans efter allt slit! Kram från oss som inte ens börjat men som redan suckar lite...

ColonialEast sa...

Halloj! Har varit dålig på att både skriva och läsa bloggar på sistone. Ser att ni också haft en del hantverksbekymmer. Är så himla trött på dom!!!! Krya på er!! Kram!!

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Halloooj!

Golvet är SUPERBRA! Det är tarkett som säljer det och det heter Skeppsgolv Teak 3851 022.
Och ja, vi har värmeslingor under, vattenburen.

Visst är det skitjobbigt med hantverkare!! Jag har det också jobbigt med min, dessutom är jag ju GIFT med honom:-) Det går så sakta här nu eftersom han har så mycket annat att stå i. Och det är TRIST!

Emmas utsikt sa...

Jaa du jag säger det samma. ;) Nu måste det väl få bli slut på krångligheter och snoriga näsor? Var är solen, den goda maten och sömnen?

kram