tisdag 29 december 2009

Spricker i väggarna

Vi saknar en balk i köket, så delar av ovanvåningen vilar på den murade köksväggen. Nu när vi tagit ovanvåningen i bruk börjar detta ge sig till känna genom att det börjar bli spricker i väggen.

Så det är enkelt att se vad vårt nästa projekt blir nu när vår byggfria månad börjar lida mot sitt slut blir . Köksrenovering! Hur vi tänkt oss har jag i stora drag beskrivit här , men det kommmer säkert att bli någon liten uppdatering.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Sprickor i väggarna lät ju inte kul... Men en köksrenovering lät ganska kul, faktiskt. Jag gillar era planer, det blir nog jättebra! Vi gjorde en snikrenovering av köket för några år sedan (typ målade luckor, bytte knoppar, bänkskivor, kakel och golv), men nu några "bobby-car-år" senare är det nog svart dags igen...

Taklyftet sa...

Gott Nytt År!
Såg din fundering kring lister och det är synd att du inte bor i Göteborgstrakten för AbiTrä har det bästa utbud av lister jag har stött på någonstans och jag har letat en del, vi har köpt våra lister där.
God fortsättning
Jenny

ColonialEast sa...

Hoppsan - det där låter inte så kul. Är det pga trycket ovan? Ser inte fram emot att detta kommer härnäst ... Men spännande att renovera köket.